Den viktigaste faktorn om du är intresserad av viktnedgång är kosten. Det gäller även om du skulle vara intresserad av viktuppgång, vilket ofta är fallet om du vill öka din muskelmassa!

Men att få full koll på kosten och att man äter rätt, tillräckligt ofta och vid rätt tider är inte så lätt – det kan jag hjälpa dig med! 

Jag kan ge dig allt från snabba tips om hur du kan ändra din kost för att nå dina mål, eller kanske bara äta lite hälsosammare, till detaljerade upplägg med kostscheman efter behov.

 

Upplägg

Priser och upplägg för kostrådgivning är varierar med upplägg, men följande är vanligt:

  • Uppstartsmöte/träff (alternativt online), invägning och mätning, diskussion av målbild, ambitioner och önskemål
  • Kostregistrering (genomförs av kund), genomgång av resultat, rekommendationer 
  • Kostscheman efter behov
  • Veckovisa möten i en månad
  • Pris: 995 kr

Därefter bestämmer vi tillsammans om vi ska fortsätta, vilket i så fall kostar 795 kr per månad med samma upplägg som ovan. Jag rekommenderar att vi jobbar tillsammans i minst tre månader för att kunna se resultat.

Andra upplägg är möjliga, kontakta mig för att diskutera dina behov och få ett individualiserat prisförslag! Kontaktformuläret hittar du här.

Du kan också boka kostrådgivning/hälsocoaching på BokaDirekt:

Boka tid

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!