Personlig träning med Seikatsu och mig är just detta – personlig. Det finns inga färdiga träningsprogram som jag delar ut utan varje upplägg, och varje träningsprogram, är helt anpassade till individens förutsättningar, behov och mål.

Mitt fokus är dig som är medelålders och uppåt. Om du har några (av vården behandlade) åkommor passar det extra bra eftersom jag är Medicinsk Tränare. Mina träningsupplägg kan genomföras hemma eller ute med ingen eller minimalt med (billig) utrustning.

Oavsett om du väljer att träna med mig “online” eller träffa mig i verkligheten så startar vi med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom nuläge, önskat läge, eventuella begränsningar och förutsättningar. Detta kan gälla träning, kost eller både och. Efter konsultationen bestämmer vi oss för om vi ska arbeta tillsammans och du kommer att teckna lämpligt avtal. Denna konsultation tar ca 20-30 minuter.

Därefter vidtar ett visst förberedelsearbete. I vissa fall kommer jag att be dig att göra ett antal tester (som du vid behov filmar om vi kör ”online”) och dela resultaten med mig, allt för att maximera säkerheten och effektiviteten av det upplägg jag skapar. Baserat på detta planerar jag din träning och/eller kostupplägg, både långsiktigt och kortsiktigt, och när detta är klart så är det dags att köra igång!

Under din träning så håller vi löpande kontakt. Jag coachar dig efter behov, se även beskrivningen av vad som ingår under respektive tjänst som du når via menyraden!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!