Vad är “PT Online”? 

PT Online är “personlig träning” för den som inte kan eller vill träffa sin tränare i verkligheten. Det kan bero på att man inte har tid, att det är långt till en tränare, eller kanske att man av någon anledning inte vill ta sig till ett gym – eller att det gym man använder inte har några personliga tränare.

Seikatsu’s  PT Online

Seikatsus’s PT Online har en grundläggande filosofi:

– Personlig Träning betyder just det – personlig. Jag delar inte ut några färdiga program utan alla upplägg är fullständigt personliga och bygger på konsultation, bakgrundsinformation, analyser och önskat framtida läge. Kontakten med mig är personlig och frekvent efter kundens önskemål och behov.

– Jag arbetar bara med ett fåtal kunder för att de ska kunna få högsta möjliga service. Mitt engagemang är djup och personligt.

– Uppdateringar och anpassningar av träning och upplägg är löpande och följer kundens utveckling.

Upplägg

Detta ingår: anpassade och uppdaterade träningsprogram efter behov, så ofta som krävs. Löpande support med kost och kostplanering. Svar på frågor inom 24 timmar, oftast snabbare (undantag kan finnas, se de detaljerade villkoren). Veckovis uppföljning som bokas i förväg, via video om kunden önskar (annars via telefon).

I avtalet ingår utan extra kostnad ett konto i ExorLive för träningsprogram, uppföljning och löpande kommunikation/meddelanden.

Alla avtal skrivs på tre månader, detta för att vi ska kunna arbeta lagom långsiktigt – inga ”quick fixes” och inga onödigt långa avtal. På tre månader ska vi kunna se riktiga resultat och framgångar, och efter så lång tid ska du också kunna vara självgående – om du vill! (Självklart kan vi jobba tillsammans längre än så!)

Pris: 1495 kr/månad inkl. moms (4485 kr per tremånaders avtalsperiod). Betalning sker via faktura eller Swish (för närvarande är inte delbetalning eller autogiro möjligt).

Frågor eller beställning? Skicka ett meddelande via kontaktformuläret!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!