Seikatsu betyder liv/livsstil på japanska, och Seikatsu Consulting AB är ett företag som sysslar med hälsa ur alla synvinklar, kort och gott. I nuläget består det av en person, Mikael Lewerth.


Jag är utbildad till personlig- och medicinsk tränare, diplomerad medicinsk massageterapeut, kostrådgivare, “mamma-mage”-tränare och en hel del annat som gör mig lämpad att jobba med hälsofrågor och personlig coaching. Jag kan jobba med de enskilda delarna, som t.ex. träning eller massage, eller jag kan ta ett bredare perspektiv och jobba med helheten – de delar som måste finnas på plats och fungera för att man ska må bra. Det är detta jag kallar för “OneLife“!

 

2021 och 2022 blev jag nominerad till Årets PT som en av mycket få personliga tränare i Sverige, och det är jag mycket stolt över!

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!