Jag utför massage i min lokal centralt på Ekerö (Hälsogallerian, Bryggavägen 101). Jag är Diplomerad Medicinsk Massageterapeut från Axelsons.

BEHANDLINGSALTERNATIV

Klassisk svensk massage

Den klassiska svenska massagen är en förbyggande och behandlande massage med relativt fasta grepp som också är avslappnande. Utrymme finns för att fokusera på utvalda delar av kroppen om så önskas.

– Helkroppsmassage, ca 60 minuter, 750 kr, enstaka tillfälle
– Fem tillfällen: 3150 kr (10% rabatt jämfört med enstaka tillfälle)
– Tio tillfällen: 5950 kr
(15% rabatt jämfört med enstaka tillfälle)

– Halvkroppsmassage, ca 30 minuter, 400 kr, enstaka tillfälle
– Fem tillfällen: 1800 kr (10% rabatt jämfört med enstaka tillfälle)
– Tio tillfällen: 3400 kr
(15% rabatt jämfört med enstaka tillfälle)

Halvkroppsmassage passar bra om man vill välja ut och fokusera på vissa delar av kroppen t.ex. rygg/nacke.


Behandlande/terapeutisk massageterapi 

Ont eller stel i rygg eller nacke? Dålig hållning? Ländryggsproblem eller nackspärr? Kanske återkommande spänningshuvudvärk? Massage hjälper ofta mot detta och mycket annat. Jag analyserar din kropp och väljer lämplig behandling för din åkomma.

Priserna är desamma som för ”Klassisk svensk massage” enligt ovan.

Idrottmassage

Idrottsmassage är en form av terapeutisk massage men mer anpassad för dig som tränar mycket. Målet är mer återhämtning och behandling av trötta muskler, särskilt efter träning, för att du snabbare ska komma form till ditt nästa träningspass. Vid behov (och efter önskemål) kombinerar jag massagen med annan typ av behandling, t.ex. triggerpunktsbehandling, strain/counterstrain och/eller assisterad stretch. Man behöver inte vara idrottare på hög nivå för denna massage, behandling anpassas efter dina unika förutsättningar!

Priserna är desamma som för ”Klassisk svensk massage” enligt ovan.

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage (enligt den s.k. revolvingtekniken) är en mer djupgående och långsam massage som mjukar upp just den mycket viktiga bindväven som finns i hela kroppen. En kort/torr/stel bindväv kan vara källan till många olika smärtor och problem i kroppen. Om du känner att du har korta och/eller stela muskler är detta behandlingen för dig!

Priser som för “Klassisk svensk massage” enligt ovan.

 

Plats

Massagen utförs i min lokal centralt på Ekerö (Hälsogallerian, Bryggavägen 101), men kan också levereras på annan plats, hem eller företag, mot pristillägg. Kontakta mig för prisuppgift eller offert!

 

Alla priser är inkl. 25% moms, och gäller tills vidare.

Pensionärsrabatt 10% på alla priser!

För fler behandlingsalternativ eller bokning, gå till BokaDirekt (klicka nedan), eller skicka förfrågningar via kontaktförmuläret.

 

Boka tid

/Mikael

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!