Jag är certifierad “MammaMage”-tränare vilket kort innebär att jag på ett säkert och effektivt sätt kan hjälpa dig med träning efter (och även under) graviditet. Först för att få tillbaka funktion, kontroll och styrka i de inre magmusklerna, senare mot att komma tillbaka – eller börja med – annan träning. Jag kontrollerar diastaser (avstånd mellan magmusklerna), hur samspelet mellan de olika muskelgrupperna i mage och bål fungerar och ser vilka eventuella dysfunktioner som finns, och anpassar träningen efter detta. 

Eftersom jag även är licensierad Personlig Tränare och licensierad Medicinsk Tränare kan jag hjälpa dig med hela resan från ev. träning under graviditet, via återträning efter förlossning, och vidare till den starka och funktionella kroppen nästan oavsett dina utmaningar och önskemål. Dessutom är jag certifierad kostrådgivare, och kan vid behov hjälpa dig att bli av med de där envisa extrakilona som vissa har svårt att bli av med efter en graviditet. Målet är alltid en stark och frisk kropp som kan hantera vardagens alla utmaningar, och mer än detta! 

Oftast behöver vi träffas en gång i veckan i början, sedan kan det räcka med lite längre mellan träffarna. Allt är individuellt och anpassas efter dina behov, önskemål och möjligheter. Första tillfället vi ses är ca en timme långt och följande tillfällen omkring 45 minuter. 

Priser

Normalt behöver vi ses mellan 5 och 10 tillfällen. Priserna är desamma som för personlig träning (se fliken för “PT Hemma och ute”). Vi kan träffas i min klinik i Hälsogallerian (Bryggavägen 101, Ekerö), eller t.ex. hemma hos dig. Då tillkommer kostnad för restid med 300 kr/timme.

Andra upplägg är möjliga, kontakta mig via kontaktformuläret för ett anpassat upplägg/förslag!

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!