Jag är FaR-certifierad aktivitetsarrangör vilket innebär att jag tar emot recept på träning. FaR betyder ju just det – Fysisk aktivitet på Recept!

Hos mig får du 10% rabatt på alla PT-paket om du har har FaR.

FaR kan skrivas ut av de flesta roller inom vården. Om du tror att du skulle ha nytta av det men din vårdkontakt inte har skrivit ut FaR – fråga!

 

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.

  

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!