Har du, eller jobbar du på, ett företag där du tror att det skulle vara intressant att erbjuda massage på arbetstid? Det kan jag hjälpa dig med!

Många av oss sitter länge framför ett skrivbord och jobbar vilket i längden nästan alltid leder till problem i rygg, axlar och nacke – eller kanske “musarm”. Många har också fysiskt tunga jobb med tunga lyft eller besvärliga arbetsställningar. Båda dessa kategorier blir ofta hjälpta av massage eller massageterapi!

Som medicinsk massageterapeut kan jag både hjälpa till med trötta, korta och stela muskler, och med mer specifika problem i kroppen som kan orsakas av våra jobb. Just detta att jag har den medicinska utbildningen är viktigt eftersom jag p.g.a. detta är bättre lämpad att jobba med de svårare problemen än någon som inte har denna utbildning. Jag är utbildad på Axelsons Institute som är allmänt kända som de som ger den mest högkvalitativa massageutbildningen sedan många år.

Ett vanligt upplägg för “massage på företag” är att jag kommer ut till er en överenskommen dag i veckan, kanske varannan vecka eller en gång i månaden. Jag tar med mig allt som behövs, det enda ni behöver stå för är ett rum som rymmer en massagebänk och plats nog att gå runt den – minst ca 3 x 2 meter. Hur länge jag är på plats beror på önskemål och behov. Om det är svårt att hitta lokal att vara i kan era anställda komma till mig i Hälsogallerian på Ekerö – friskvårdsbidrag kan användas!

Alla företagsupplägg anpassas efter behov och offereras därefter. Kontakta mig via kontaktformuläret för intresse, så hör jag av mig för vidare diskussion!

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!