Att ha bra bålstyrka är grunden i en stark och välfungerande kropp. Inre magmuskulatur, yttre magmuskulatur, ryggmuskler och alla stödjande strukturer ska få sitt för att bålen ska bli stark!

Med en stark bål bygger du en grund som gör att risken för ländryggsproblem minskar, din hållning blir bättre, och att du rent generellt fungerar bättre i vardagen. En stark bål är också en förutsättning för att kunna bygga resten av kroppen starkare och uthålligare. Och är du en av dem som håller på med uthållighetsidrotter som t.ex. löpning eller cykling är en stark bål, eller “core” också viktig eftersom du då skapar förutsättningar för att få ner kraften i benen!

I detta pass tränar vi vår bålstyrka med enkla medel i en lugn miljö. Passen är relativt korta (ca 35-40 minuter) och passar alla, ung som gammal, nybörjare eller vältränade – om en övning inte passar dig så hittar jag snabbt ett alternativ. För flexibilitetens skull kör vi drop-in!

Detaljerna

Tid: söndagar kl. 14:30, varje vecka

Start: söndagen den 15/1

Plats: Hälsogallerian, Bryggavägen 101

Kostnad: 100 kr/tillfälle (inkl. moms)

Inget medlemskap krävs, och inga ytterligare kostnader!

OBS! Hälsogallerian har inga omklädningsrum eller duschar, så kom ombytt och duscha hemma! 🙂 

Frågor? Maila till info@seikatsu.se, eller skicka ett SMS till 070-209 25 22

Ledare

Mikael Lewerth

Lic. Medicinsk personlig tränare, gruppträningsinstruktör och medicinsk massageteraput

Jag hoppas vi ses! 🙂

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!