Som en av de sju byggblocken i “OneLife” finns vila, sömn och återhämtning – mycket viktigt för att kunna leva ett bra liv! Men många av oss sover dåligt eller för lite, och det kommer att påverka alla delar av vårt liv. Därför erbjuder jag sömnrådgivning i samarbete med sovmer.se.

Alltså: om du har svårt att somna, att sova bra, har dålig nattsömn och kanske inte känner dig utvilad när du vaknar eller på dagarna så kan jag hjälpa dig.

Om du bokar denna tjänst så kommer jag att skicka ut ett formulär till dig som du fyller i och skickar in (online). Detta ligger sedan till grund för ett möte, som vi kan genomföra i min klinik eller online – ange i bokningen vad du föredrar!

Under mötet går vi igenom svaren du har givit i formuläret och ser vilka rekommendationer det finns att ge. Om vi kommer överens om att det är lämpligt så bokar vi också ett uppföljningsmöte, till vilket du i så fall fyller i en sömndagbok (och eventuellt ett beteendeformulär) så att vi får bättre underlag för vidare rekommendationer.

Priset för detta är 350 kr.

Vill du veta mer om detta är du varmt välkommen att kontakta mig (använd gärna kontaktformuläret), och vill du boka mig för detta så gör du detta via BokaDirekt!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!