Det lackar definitivt åt jul och jag har flera fina erbjudanden och julklappstips! Kanske hittar du något till nära och kära – eller dig själv! – här!

Personlig Träning

Tre PT-tillfällen för 1500 kr, ordinarie pris 2097 kr! Perfekt för att komma igång på ett säkert sätt. Vi pratar igenom dina önskemål, kollar hur kroppen fungerar, ser om det finns några begränsningar och anpassar träningen till din – eller mottagarens – förutsättningar. Samma pris oavsett var du vill träna: på Rosells gym, hemma hos dig eller i en “studio” med enklare redskap som jag disponerar.

Massage

Tre tillfällen à 60 minuter för 1800 kr (ordinarie pris 2250 kr). Välj mellan flera olika behandlingstyper, från klassisk avslappnande svensk massage till bindvävsmassage. (Mina olika behandlingar hittar du på BokaDirekt: LÄNK)

Presentkort

Presentkort på alla mina produkter (personlig träning, massage etc) kan du köpa på BokaDirekt, eller så kan du köpa snygga, tryckta presentkort med kuvert på min klinik i Hälsogallerian på Bryggavägen 101 (tidsbokning krävs då jag inte alltid är på plats).

Beställning

Kontakta mig genom att skicka ett meddelande genom kontaktformuläret om du vill göra en beställning på något av ovanstående!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!