Lyckas med viktnedgången med min hjälp!

Viktminskning med mig – Lyckas med viktförändringen!

Nytt år igen, och kanske ett nytt nyårslöfte! Eller… är det kanske samma igen?

Gå ner i vikt, kanske komma igång med träningen lite mer? Igen?

Om du har testat detta tidigare och kanske inte kommit så långt som du har tänkt så kan jag hjälpa till. Om du tycker att det viktigaste är att gå ner i vikt så kan du jobba med mig som är Certifierad Kostrådgivare och har hjälpt många att nå sina viktmål – och att hålla dem!

Så här kan det gå till:

Vi ses för en kostnadsfri konsultation, i verkligheten eller online. Om det känns bra så går vi vidare! Vi skriver ett avtal.

Vi tar mått och mäter upp din kroppssammansättning (bl.a. vikt, fettprocent, muskelmassa) och sätter mål. Vi gör upp en realistisk plan mot målet, som du självklart får dokumenterad.

Under några dagar gör du en detaljerad kostregistrering så att vi får en bra bild över hur du äter idag. Utifrån detta så kan jag sedan planera hur du kan nå dina mål!

Jag hjälper dig med kosten på den nivå du vill, allt från enkla råd om hur du kan tänka, till detaljerade kostscheman med recept. Till detta använder vi den mycket kända och använda plattformen “Nutrition Data” (som även finns som app till din telefon). 

Vi kör regelbundna uppdateringar, en gång i veckan. Då ser vi hur det har gått genom att du väger dig. Fullständig kroppssammansättning mäter vi upp månadsvis (om vi kan ses i verkligheten). Vi anpassar våra planer efter hur det har gått hittills.

Vi jobbar tillsammans i (minst) tre månader, och alla avtal skrivs på denna tid. Det är ungefär 12 veckor med veckovis avstämning, naturligtvis möjlighet att ställa frågor under våra avstämningar och – om så önskas – nya kostschemor lika ofta (mindre uppdateringar kan göras varje vecka).

Priset för detta är 2995 kr för hela perioden, eller alltså knappt 1000 kr per månad.

Om du tycker att detta låter intressant, kontakt mig genom att skicka in en intresseanmälan via kontaktformuläret!

Jag hoppas vi hörs! :-!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *