Medicinsk massageterapeut!

Sedan en vecka tillbaka är jag Medicinsk massageterapeut!

Hur skiljer sig detta från en “vanlig” massageterapeut? Väldigt konkret har jag nu lärt mig fler behandlingsmetoder och ännu mer om hur kroppen reagerar på dessa. Jag har lärt mig bindvävsmassage, strain/counterstrain, mer om idrottsmedicin och skadelära samt mer om rehabilitering. Jag är helt enkelt bättre på att ta hand om dig och din kropp även när det gör ont någonstans, eller när du behöver förebygga för att hålla dig skadefri.

Om du vill veta mer, kontakta mig gärna via kontaktformuläret!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *