Why be average when you can be more?

Why be average when you can be more?

Nyligen blev jag kontaktad av MM Sports, en av nordens största leverantörer av träningskläder, kosttillskott och träningsutrustning, som frågade om jag ville samarbeta med dem. Min nominering till Årets PT förra året hade fått dem att upptäcka mig.

Först tyckte jag att det kändes lite konstigt. Om man är 100% seriös som tränare och alltid vill det bästa för sina kunder, och eftersom det för mig är viktigt med min integritet och mina värderingar, hur ses det om man samarbetar med ett företag i branschen?

Så jag började titta lite på vad MM Sports representerar och vilka produkter de har, och vad de står för, och jag kom fram till att vi nog tänker rätt lika!

Vad gäller kosttillskott – för mig är kosttillskott något man tar som just det – tillskott. Det finns ibland bra skäl att ta kosttillskott, och jag brukar säga till mina klienter att det är ett bra alternativ när det är svårt att få i sig tillräckligt av något via maten, eller när det är svårt med timingen (att äta vid rätt tillfälle och tid är ibland viktigt), eller även om man t.ex. har underskott av t.ex. vitaminer eller mineraler. Ibland kan det också vara svårt att få i sig tillräcklig mängd av något via vanlig mat, och då kan det vara helt rätt med ett tillskott. 

Lite förkortat kan man säga som MM Sports skriver på sin hemsida vid alla tillskott, och som jag skriver under på: “OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.” Tillskott kan behövas, men tänk på kosthållningen i allmänhet, och lev hälsosamt!

Sedan gillar jag att MM Sports tillskott också är svensktillverkade. Det känns bra!

Så till MM Sports slogan “why be average when you can be more?”

Alla mina kunder har olika mål. En del vill kunna jämföra sig med andra, en del vill ändra något med sig själva och bara bli “bättre” på något sätt. Må bättre, känna sig friskare, bli lite starkare, fungera i vardagen, utan att jämföra sig med andra. Man kanske känner sig “average” (medelmåttig) – men vill bli mer, bättre! Så “average” tolkar jag som att man utgår från sin egen känsla om sig själv, och med detta så undrar jag också – “Why be average when YOU can be more!”

Om du håller med mig, och om du undrar om MM Sports produkter skulle passa dig, titta in på deras hemsida http://www.mmsports.se. Hittar du något intressant och vill beställa så får du 10% rabatt om du anger koden MIKAEL10PT. Jag är säker på att du hittar något för dig där!

Lycka till med din träning och utveckling!

/Mikael, @coachseikatsu

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *