Jag har en YouTube-kanal!

Nu har jag – till slut – skapat en YouTube-kanal!

Jag vill prova detta sätt att få ut mitt – eller snarare mina – budskap som gäller hälsa på alla sätt. Jag kommer att lägga upp korta videor om träning och hälsa, troligen föreläsningar som jag spelar in och håller, bokrecensioner och meditationsvideos – allt som intresserar mig inom dessa områden. Kanalen (och filmerna) är på engelska eftersom jag hoppas att nå en bredare och större publik på detta sätt.

Fokuset är INTE på en väldigt professionell produktion, det skulle kräva för mycket tid och resurser och det finns väldigt mycket snyggt på YouTube. Mitt fokus är att dela sådant som jag tycker är intressant och kanske tillföra något nytt från mitt perspektiv. Den publik jag vill nå kommer både att vara de som själva vill lära sig mer inom dessa områden, men även de som jobbar i branschen, eftersom jag tycker att jag har så pass mycket erfarenhet, kunskap och egna idéer att det kanske kan vara värdefullt för andra i branschen att ta del av.

Jag skulle bli väldigt glad och det skulle hjälpa mig mycket om ni ville kolla in kanalen, och framför allt prenumerera på den, dela till andra om ni tycker att det är vettigt innehåll, och även klicka “like” på de filmer ni gillar (ja, det är ju det alla “YouTubers” vill, och nu vet jag varför… 🙂 ).

Jag har precis börjat med detta, och ännu så länge har jag lagt upp några videos där jag har börjat avhandla tränings/hälsotermer “från A till Z” (de tre första), och några korta meditationsfilmer (som passar till en stunds avkoppling).

Ni hittar min kanal här: SEIKATSU YOUTUBE CHANNEL

Tack! 😀

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Anmäl dig till att få mitt nyhetsbrev som jag då och då kommer att skicka ut. Få information om kampanjer, nya produkter, föreläsningar och hälsotips (träning, kost och annat). Ingen spam, och självklart kommer din mailadress aldrig att lämna Seikatsu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *